VAN IDEE...

 

Bastaard is ontstaan uit de passie voor goed ontworpen producten. Onze generatie heeft toegang tot een breed scala aan nieuwe en oude productietechnieken en technologie. Dit creëert een unieke en uitdagende mix die aanspoort om te experimenteren en te ontwerpen. Wij zijn Simon en Jakob, twee dynamische jonge gasten die graag experimenteren en niet twijfelen om idee in realiteit om te zetten. Licht gepassioneerd door technologie, maar tegelijk ook erg gevoelig voor het massa-geproduceerde, zielloze plastiek waarmee  tegenwoordig overal naar je hoofd wordt gesmeten, rees het idee om iets te doen met de compagnon die we alle dagen in onze zak dragen: de smartphone. De vraag die wij ons stelden was de volgende:

Hoe creëren we synergie tussen echte, natuurlijke materialen en de huidige technologische gadgets?

 Hout was onze eerste keuze om mee te werken als  natuurlijk basismateriaal. Onze eerste ontwerp voor een iphone case was geboren, een eigentijdse combinatie van het natuurlijke hout met de moderne strakke looks van huidige smartphones. 

 

TOT PRODUCT...

Gewapend met een idee en een eerste pril product werd duidelijk dat het de moeite was om door te gaan met het echte werk. De belangrijkste horden moesten nog genomen worden: Perfectioneren, werken aan de perfecte kunststof cases, het realiseren van perfect passende designs en keer op keer een kwaliteitsvolle en duurzame afwerking garanderen.

Met plezier en trots kunnen we zeggen dat we ons doel hebben bereikt: een kwaliteitsvol hybride product dat knipogend een brug slaat tussen technologie en natuur. Made in Belgiumen bovenal gewoon hele leuke, opvallende en unieke smartphone cases.

KWALITEIT

 

Bij Bastaard gaan  kwaliteit en design hand in hand. Vanaf de ontwerpfase tot aan de afwerking zetten we maximaal in op duurzaamheid. Onze producten moeten een vaste waarde in uw zak te worden.

Bovendien gebeurt de productie in eigen huis. We maken gebruik van de beste natuurlijke materialen, de nieuwste computergestuurde productietechnieken, en de nodige dosis handwerk. Uiteindelijk passeert alles meermaals door onze handen, wat garant staat voor een perfecte afwerking en integriteit van het product.

MATERIAAL

 

Door gebruik te maken van hoogwaardig matte kunststof, afgewerkt met verschillende soorten kwaliteitshout krijgen de strakke moderne producten een tijdloze look. 

DESIGN

De accessoires van Bastaard zijn in de eerste plaats ontworpen om functioneel te zijn. Maar waarom zou dit niet mogelijk zijn in combinatie met leuke ontwerpen? Daarom is de look en feel van onze producten evengoed een prioriteit. Een klein detail kan een wereld van verschil maken.