Grinderworks heeft de herontdekking van de kracht van versgemalen specerijen als missie. Zowel de selectie en herintroductie van de specerijen zelf als het design en de productie van exclusieve instrumenten voor het vers vermalen staan er in het teken van de optimale beleving van specerijen. Met aandacht voor detail, eigenheid, vakmanschap, intensiteit en de inherente capaciteiten van de specerijen. Grind it, taste it.

To be continued : Grinderworks voert voortdurend onderzoek naar hoe het nog beter kan en ontwerpt en ontwikkelt exclusieve molens waarmee de specerijen op het juiste moment worden vermalen, grind it. Met de schil nog intact, de olie er onder in uitstekende conditie, komen hun smaken ten volle vrij, zonder verlies, taste it. Totems voor uw keuken.

Grinderworks wil in de toekomst verder gaan met andere molens voor andere specerijen, steeds vanuit dezelfde doelstelling, de herontdekking van de kracht van versgemalen specerijen. Taste it, grind it, together. Grind it, taste it, to be continued.