Over ons

Wat is BOeM?

Jen & Dorien - Boem

Belgisch Ontwerp en Makelij

BOeM is een conceptstore die Belgisch interieur- en designelementen dichter bij de mensen brengt. Oprichters Jen Weyts en Dorien Van den Bosch creërden het concept vanuit een tekort aan mogelijkheden voor jonge, startende ontwerpers om hun creaties te verkopen. Een fysiek en digitaal platform aanreiken aan ontwerpers die vaak nog niet over de middelen en tijd beschikken om zelf een verkooppunt te beginnen. Het ideale verkoopplatform dus met een coherente en eigentijdse collectie van verschillende soorten designelementen en ontwerpers.

BOeM biedt een creatief en dynamisch bedrijfsmodel aan dat de perfecte aanvulling vormt voor ontwerpers: fysiek verkooppunt met personeel, administratie, grafische ondersteuning, marketing en online verkoop. Hierdoor kan de designer zich focussen op creëren en ontwerpen. De ontwerper bepaalt zelf een eerlijke prijs voor zijn producten en BOeM verzorgt de verkoop.

Via een fysiek en digitaal verkooppunt kunnen mensen onze producten bewonderen. Ons fysiek verkooppunt bevindt zich op de kloosterstraat, een uitstekende shopping locatie in hartje Antwerpen. Via de website is onze winkel 24/24 geopend en doen wij verzendingen naar alle hoeken van de wereld. Neem gerust een kijkje: www.boem-concept.be/webshop

Naar de toekomst toe willen wij ons concept uitbereiden door het organiseren van evenementen in de winkel gericht op onze ontwerpers en deel te nemen aan grote evenementen zoals interieur beurzen. Op deze manier zullen we BOeM als label meer in de kijker zetten en kunnen onze designers een breder publiek bereiken.

 

Wie is BOeM?

Jen Weyts

“Design won’t save the world, but it damn sure makes it look good.”

Interieur vormgever
Design liefhebber
Sportieve duizendpoot

Dorien Van den Bosch

“The hero may have a short life, but the scared one has no life at all.”

Master in de toegepaste economische wetenschappen
Cijfer enthousiasteling
Sportfanaat