Wanna join?

Ben jij een Belgische ontwerper? En ben je opzoek naar een verkooppunt waar je producten zullen passen in een moderne collectie? Dan ben je bij BOeM aan het juiste adres!

BOeM biedt een creatief en dynamisch bedrijfsmodel dat de perfecte aanvulling is voor onze ontwerpers: fysieke ruimte met personeel, administratie, grafische ondersteuning, marketing en online verkoop. Hierdoor hoeven onze designer zich niet zelf bezig te houden met de verkoop van hun producten. Je bepaalt zelf een eerlijke prijs voor je producten en BOeM verzorgt de verkoop. Het komt er dus op neer dat je als beginnend merk of designer gebruikt maakt van onze diensten voor een klein vast bedrag per kwartaal en een commissie betaald op de verkopen. Deze vaste kost dient ter dekking van onze vaste kosten zoals o.a. administratie, huur van het pand, personeel, update website, ... De commissie dient ter vergoeding van o.a. verpakkingsmateriaal, marketingkosten, leveringen en andere variabele kosten. Ons fysiek verkooppunt bevindt zich in de Kloosterstraat, een uitstekende shopping locatie in hartje Antwerpen.

Voor meer informatie spring je gerust eens binnen in onze winkel in de Kloosterstraat of mail je naar designers@boem-concept.be